Om Hardcore Footwear

Om märket

Harcorefootwear startade i Brasilien 2013 och redan direkt ville man positionera sig som ett alternativ till de stora märkena med kvalité, design och attityd. Alla skor är producerade i Brasilien och har ett hållbarhetstänk genom hela processen, då allt från design till att alla råvaror köps in från lokala producenter och sedan tillverkas i fabriker i staden Franca, São Paulo.

Alla modeller görs i mindre serier för en känsla av exklusivitet. När du köper ett par Hardcorefootwear så ska du veta att de är producerade med passion och med delvis handgjorda moment och kvalitetskontroller.

Hardcorefootwear.se

Street/urban/lifestylemode – kalla det vad du vill, men vi kände att det fattades något inom detta segment här i Sverige. Vita sneakers i all ära - det är aldrig fel, MEN vi kände att det saknas lite attityd och känsla av att sticka ut lite mer…

Nu är det dags för Sverige att inspireras av fitness/lifestylemodet i Brasilien, där man inte är rädd för att ta ut svängarna. Nu har vår resa att förnya modet på gymmen, shoppingturer, kafébesöken - You name it! - börjat.

Var med du också!

Be Different – Be Hardcore!